U bent hier

Groepsmaatschappelijk werk op Linkedin

Zit u inmiddels ook op Linkedin ? Kijkt u dan eens rechtsboven op uw linkedIn pagina. Daar vindt u de optie om niet alleen 'people' te zoeken, maar ook bepaalde 'groups' , waar u zich bij kunt aansluiten. Eenmaal een groep gevonden, dan kunt u zich daarbij aanmelden en ontvangt u automatisch nieuws vanuit die groep.

Zo kunt u zich aanmelden bij de ‘group’  Netwerk Groepsmaatschappelijk werk (GMW) v/d NVMW wanneer u lid bent van de NVMW.
U bent daarmee aangesloten op hét online netwerk van de de werkgroep Groepsmaatschappelijk Werk van de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers/NVMW. En de NVMW is hét platform en hét netwerk voor ruim 4000 professionals.
U krijgt dan met regelmaat nieuws vanuit de NVMW in uw mailbox, kunt meedoen aan relevante discussies en u krijgt tevens nieuws vanuit de NVMW-werkgroep Groepsmaatschappelijk Werk.

Bent u (nog) geen lid van de NVMW dan kunt u zich aanmelden bij de ‘group’  Groepsmaatschappelijk Werk. U krijgt dan nieuws over het groepsmaatschappelijk werk via u LinkedIn mail in uw mailbox en kunt zelf ook discussies openen, reageren op discussies, oproepen doen etc.

Uiteraard kunt u zich ook bij beide groepen aanmelden.