U bent hier

Groepsmaatschappelijk werk op Linkedin

Zit u inmiddels ook op Linkedin ? Kijkt u dan eens rechtsboven op uw linkedIn pagina. Daar vindt u de optie om niet alleen 'people' te zoeken, maar ook bepaalde 'groups' , waar u zich bij kunt aansluiten. Eenmaal een groep gevonden, dan kunt u zich daarbij aanmelden en ontvangt u automatisch nieuws vanuit die groep.

Zo kunt u zich op LinkedIn aanmelden bij de groep  Netwerk Groepsmaatschappelijk werk (GMW) v/d BPSW wanneer u lid bent van de BPSW. U bent daarmee aangesloten op hét online netwerk van de de werkgroep Groepsmaatschappelijk Werk van de BPSW, de beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk. En de BPSW is hét platform en hét netwerk voor o.a. ruim 4000 maatschappelijk werkers. U krijgt dan met regelmaat nieuws vanuit de BPSW in uw mailbox, kunt meedoen aan relevante discussies en u krijgt tevens nieuws vanuit de BPSW-werkgroep Groepsmaatschappelijk Werk.

Bent u (nog) geen lid van de BPSW dan kunt u zich op LinkedInaanmelden bij de groep Groepsmaatschappelijk Werk. U krijgt dan nieuws over het groepsmaatschappelijk werk via u LinkedIn mail in uw mailbox en kunt zelf ook discussies openen, reageren op discussies, oproepen doen etc.

Uiteraard kunt u zich ook bij beide groepen aanmelden.